Deler av Wonder Woman 2 spilles inn på Fuerteventura

Deler av Wonder Woman 2 spilles inn på Fuerteventura

Økonomisk gunstig for øya

12 Shares

Fuerteventura blir atter en gang lokasjon til deler av en storproduksjon fra Hollywood, og denne gangen er det Wonder Woman 2 det gjelder!

Den første Wonder Woman-filmen ble en stor suksess og ikke overraskende har Hollywood bestemt seg for å lage en oppfølger. Fuerteventura synes å være en aldri så liten favoritt når det gjelder innspilling av scener i ørkenlignende landskap, og sist gang var det Solo: A Star Wars Story som hadde innspilling på ferieøya.

Annonse
Annonse Lånemegleren

Innspilling flere steder

Det er ikke bare i ‘ørkenområdene’ det skal spilles inn scener til filmen, og i løpet av de neste ukene skal det filmes på forskjellige steder i kommunen La Olivia. Det vil også spilles inn scener i Pájara kommune, og da blant anned på strender i det sydlige Fuerteventura.

Den andre uken i september skal det filmes scener på lokasjoner for rigging av settene fortsatt foregår og da er det altså snakk om naturparken Las Dunas de Corralejo, i tillegg til i områder i nærheten av Parque Holandés og Jablito, samt på lokasjoner i Fuerteventura Technology Park. Sistnevnte ligger i kommunen Puerto del Rosario.

Når det gjelder senene ved sanddynene i Corralejo så skal disse tydeligvis spilles inn ved siden av veien i nærheten av Tres Islas og Olivia Beach. De som har benyttet seg av kystruten i løpet av de siste dagene har kunnet observere, uten at det har forsøkt vært skjult av produsentene av filmen, at det har blitt satt opp endel svært realistiske hytter som visstnok skal være lett å fjerne.

Det har også blitt satt opp strukturer i nærheten av Parque Holandés og Jablito hvor man har kunnet observert det daglige arbeidet. Når det gjelder Jablito har det der ikke vært tillatt med parkering av campingvogner og lignende i flere uker, og i løpet av sommermånedene har det kun vært innbyggerne som har kunnet bosette seg i feriehus og lignende. I tillegg har badegjester som har vært på dagsturer også kunnet benytte seg av området.

Flytter seg sørover

Det er Warner Bros. som står bak produksjonen, og man skal visstnok starte filmingen ved sanddynene i Corralejo og Parque Holandés/Jablito, før man deretter flytter seg sørover. Veien til sanddynene i of Corralejo vil stenges fra fredag 10. august, men dette er ikke bare på grunn av filmen. Det er også fordi myndighetene skal gjennomføre en konsekvensundersøkelse av en endelig nedleggelse av veien. Fra fredagen vil imidlertid produsentene av filmen ha en eksklusiv bruk av denne veibiten.

Selv om man har kommet nokså langt i riggingen av filmsett, og da spesielt ved sanddynene i Corralejo, vil arbeidet fortsette enda noen uker ved Parque Holandés/Jablito. Strukturene som opprettes i dette siste området kan minne om et romersk amfiteater, og her går utbyggingen i god fart og man kan se massevis av containere, telt, kraner og mange forskjellige maskiner.

Økonomisk gunstig for Fuerteventura

Det er ingen tvil om at det kan være økonomisk gunstig å være lokasjon for en superproduksjon som Wonder Woman 2, og for Fuerteventura er den økonomiske effekten av innspillingen på solide 20 millioner euro.

Filmens hovedrolleinnhaver er den israelske stjerneskuespilleren Gal Gadot som spiller Diana Prince/Wonder Woman, mens filmens regissør er Patty Jenkins.

Kommentarfelt
12 Shares
Forrige Nytt kjøpesenter i Mogán i rute - åpner høsten 2019
Next Engelsk jente voldtatt av to på Las Americas-stranden

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Gran Canaria

Rydding og skogplanting i Mogán

Mogán kommune har ryddet et 5.000 m2 stor område i en ravine ved Venegueta og skal dyrke lokal fauna der etter sommeren. Får støtte fra Grønn Skog-fondet til Cabildo de Gran Canaria.

Vær

Store transportproblemer for Kanariøyene i går

Den sterke vinden og det dårlige været med blant annet høye bølger som preget Kanariøyene i går påvirket sjø- og luftforbindelsen i stor grad på flere av øyene. Noen av

Nyheter

Barranco de Mogán pusses opp!

Kanalen tilknyttet Barranco de Mogán skal oppgraderes, og det er mye arbeid som skal gjøres!