Ting å gjøre i helgen 13. april 18

Hva kan du gjøre på Gran Canaria i helgen – 13.-15. mars 2018

av Canariposten
0 Shares

Det er fredag den 13. april i dag, men det er slett ingen ulykkesdag! Det er helg igjen og som vanlig er det massevis av moro å underholde seg med på Gran Canaria!

Vår sedvanlige weekend-guide for Gran Canaria har blitt en aldri så liten tradisjon, og her får du noen tips om hva du kan gjøre i helgen på ferieøya hvis du har lyst til å oppleve noe annet!

Les videre og se om du finner noe spennende å oppleve i helgen!


LPA Motown Sagulpa – Las Palmas – 13.-15. april

Fra fredag til søndag arrangeres den 4. utgaven av LPA Motown Sagulpa, og dette er en messe som har fokus på motorsykler og bærekraftig urban mobilitet. Messen arrangeres i Miller-bygningen og i Santa Catalina-parken.

Åpningstider:
Fredag: 11.00-21.00
Lørdag: 10.00-21.00
Søndag: 10.00-16.00

Konserter:
Fredag: 21.00 – ‘Plan B’
Lørdag: 21.00 – ‘Los Lolas’

Dette er en helg for hele familien med aktiviteter for mennesker i alle aldre. Her er det konserter, utstillinger og fremvisninger av elektriske kjøretøy, motorsykler og tilbehør. Messen har også en tråbil-løype for ungene, en utstilling av klassiske motorsykler i Miller-bygningen, en utstilling for spesial-sykler i Museo Elder og masse annet som kan knyttes til sektoren som har med ting som her to hjul eller mer!


Feria de Saldos – Teror – 13.-15. april

Teror er den ideelle historiske byen å besøke denne helgen, og her kan man finne produkter til reduserte priser på dette markedet som omhandler rabatter og gode kjøp! Markedet er en initiativ samler forskjellige selskaper som vil selge ut varene sine, noe som betyr muligheter for gode kjøp og tilbud, og alt dette skjer på et område på 3.000 kvadratmeter.

Det er den 13. gangen dette arrangementet går av stabelen og er ment å gi et løft for den åpne kommersielle sonen.

Åpningstider:
Fredag: 10.00-21.00
Lørdag: 10.00-21.00
Søndag: 10.00-16.00


Mercado Agrícola y Ganadero – Artenara – 14. april

Artenara, den høyestliggende landsbyen på Gran Canaria – og også en av de eldste, arrangerer sitt landbruksmarked på lørdag i området rundt Plaza de San Matias fra kl. 11.00 til 15.00.

Denne vakre fjellandsbyen ligger på 1270 meters høyde og er kjent for sin Kristus-statue med utslåtte armer, og denne minner ikke så rent lite om den verdenskjente statuen i Rio som ønsker sine gjester velkommen.

Åpningstider
Lørdag: 11.00-15.00


Big Bang Vintage Marked – Arucas – 14. april

Hvis du liker god gammeldags rock’n roll, samleobjekter, antikviterer, swingdans, moter og kultur fra 40- og 50-tallet er Arucas stedet å oppsøke på lørdagen – og da spesifikt Plaza de la Constitución og Calle León y Castillo.

Dette arrangementet pågår fra 11.00 til 20.00 og er for hele familien, og her blir det konserter, DJ’er, et loppemarked med gode gamle ting, barneshow, workshops med swingdans og en workshop med 50-tallsmoter!

Program
11.00 – Åpning av markedet. Barneshow med Rafaelillo Clown Cabaret i La Tournée de LArt. BeBoop DJ-økt.
12.00 – Styling a’la 50-tallet med personlig shopper Zoraida Machin.
13.30 – Konsert med Brave Missy and The Cavaliers – swing band og kanarisk rock’n roll.
14.30 – Musikk med DJ Cat
17.00 – Verksted/workshop med swingdans med Gonzalo & Mireia fra Mojo Swing.
18.30 – Konsert med The Bar Riders – et kanarisk rockabilly-band.

Er du musikalsk og kjenner at det rykker litt i rocke- og swingfoten vet du hva du skal gjøre i morgen! Dra til Arucas!


Fiesta de Santa Àgueda – Compleanos de Todos Los Ninos – El Pajar – 14. april

Som en del av den pågående feiringen av Santa Àgueda blir det en fest for barna i det lille nabolaget El Pajar, rett ved Arguineguín! Det hele starter lørdag kl. 17.00, og her blir det hoppeslott, kaker og aktiviteter ved Plaza Pública de El Pajar.


Monopol Music Festival – Las Palmas – 14. april

På lørdag kveld er det avslutning av Monopol Music Festival, og dette er en kveld som det loves at man skal huskes. Det blir en gratis utendørs konsert i Las Palmas på Plaza de Santa Ana, og her får man alt det som en god musikkfestival skal inneholder: drinker, spesielt Amstel Dorada øl og matvogner!

Det hele starter kl. 20.00 og inkluderer opptredener av Rufus T. Firefly, Digital 21, Joana Serrat & The Gat Canons, Nimañana og DJ Sergio Palmer med flere.

Start
Lørdag 20.00


Musicando – Las Palmas – 14. april

Musicando-festen fortsetter i Las Palmas med Boleros, fado og annen tradisjonell kanarisk musikk. Dette pågår hver helg frem til 2. juni og dette er det tredje året med Musicando-programmet.

Denne lørdagen er det ‘Vocal Siete’ som skal opptre i auditoriet Parque Doramas, og som vanlig er det en gratis utendørskonsert i Las Palmas. Konserten starter kl. 21.00.

‘Vocal Siete’ er en herlig musikkgruppe bestående av bare menn og hele repertoaret fremføres a capelle – altså uten musikk. Her lages musikken med kun stemmer (og lyder fra nesen faktisk!) og det betyr både basser, perkusjon, trompeter, pianoer og gitarer – for å nevne noe!


Holi Maspalomas – Fiesta de Colores – Maspalomas – 15. april

Holi er en hindi vårfestival og fargefestivalen feires også i Maspalomas av de hinduistiske samfunnet sør på Gran Canaria.

Det hele tar plass på Mercadillo San Fernando på søndag mellom kl. 12.00 og 18.00 og er en fargefestival med masse moro, musikk, farger (økologisk) og naturligvis indisk mat.

Viktig å huske om du skal delta:
* Ikke glem solbriller for å beskytte øynene dine
* Alle barn må ha følge av foreldrene sine

Inngangspenger (inkludert fargepakke:
* Voksne: 5 euro
* Barn (3-12 år): 3 euro
* Under 3 år: Gratis

Maksimalt 500 mennesker får billett.


Sky Gran Canaria – Agaete – Playa de Mogán – 14. april

Den første utgaven av Sky Gran Canaria, og derfor en aldri så liten historisk happening. Dette er et fjelløp som har tre forskjellige distanser: 72 km, 36 km og 18 km.

Starten for hovedløpet UltraSky AM72 (maks 19 timer) går i Agaete kl. 0500 med målgang i Playa de Mogán, og her skal løperne krysse kommunene Artenara, Tejeda, Vega de San Mateo og San Bartolomé de Tirajana.

TrailSky TM36 (maks 10 timer) går fra Tunte til Playa de Mogán kl. 08.30.

MiniSky SM18 (maks 5 timer) går fra Soria til Playa de Mogán kl. 09.30.


Junior Challenge og the kvinnenes triathlon – Arguineguín – 15. april

Junior Challenge og kvinnenes triathlon fyker i gang på stranden Las Marañuelas i Arguineguín!

11.00: Barnearrangement
12.30-13.00: Kvinnenes triathlon starter


Da ønsker vi dere en fantastisk helg! :)

Kommentarfelt
0 Shares

You may also like