Få gratis overnattinger gjennom Hotels.com

Få gratis overnattinger gjennom Hotels.com

Samle opp 10 netter og få gratis overnatting!

11 Shares

Som vi nevnte i en tidligere nyhetssak så har Canariposten.no inngått et samarbeid med Hotels.com – en av verdens absolutt største selskaper når det gjelder formidling av overnatting over hele verden.

Som mange kanskje vet så er Hotels.com er nettsted som sørger for å finne det aller beste tilbudet på akkurat dét hotellet som du ønsker å ligge på når du er på ferie eller reise, men det mange ikke vet er at Hotels.com også har andre fordeler som man kan dra nytte av som reisende – og akkurat dét skal vi si litt om i denne saken.

Registrer deg hos Hotels.com nå, og kom i gang med bonusprogrammet!

Hotels.com Rewards

Ved å bli medlem av Hotels.com Rewards får du en gratis overnatting for hver 10. natt du har bestilt gjennom Hotels.com!

Hotels.com Rewards – herlig bonusprogram!

Hotels.com har et bonusprogram som heter Rewards, og her har du som kunde muligheten til å spare enda mer penger. Kort fortalt dreier det seg om at hvis du samler inn 10 netter så vil du få én natt gratis!

Du samler netter uansett hvor du måtte reise, og det spiller ingen rolle om du samler inn overnattingene over én eller flere turer. Uansett så går dette fortere enn svint, og som sagt så får du gratis overnatting for hver tiende natt – og dette blir det jo faktisk litt penger av.

Hotels.com tilbyr deg muligheten til å samle netter på nesten 300.000 overnattingsstedet over hele verden, og verdien på din bonusovernatting tilsvarer gjennomsnittsprisen på de 10 overnattingene som har gitt deg bonusnatten.

Gratisovernattingen kan du løse inn når du måtte ønske det og det er ingen begrensninger på tilbudet. Husk også på at Hotels.com tilbyr overnattinger i villaer og leiligheter, og at alle overnattingssteder er med i denne ordningen.

Hemmelige og lave priser

Ut over dette så er det jo verdt å bruke Hotels.com ettersom man da får tilgang til priser som er hemmelige og som er lavere enn mange andre steder! Faktisk kan man skaffe seg opptil 50% rabatt på tusenvis av overnattingssteder – og det inkluderer også populære reisemål over hele verden.

Så: spar penger på reisene dine og samle opp overnattinger – før du vet ordet av det har du noen gratis netter som du kan bruke!

Hvis du reiser mye vil du bli oppgradert til Silver eller Gold medlem, og dette utløser enda flere godsaker hos Hotels.com. Dette inkluderer prioritert kundeservice, problemfri prismatch, prismatch + og eksklusive tilbud (kun for Gold-medlemmer).

Kommentarfelt
11 Shares
Forrige Russerevy på torsdag på Den Norske Skole
Next 10 grunner til å dra til Gran Canaria

Om forfatteren

Kanskje du liker dette?

Nyheter

Regnet når endelig sør – og det kan bli mye!

Statsmeteorologene i AEMAT har for morgendagen aktivert et gult varsel for bølger på flere av Kanariøyene som en innledning til det dårlige været som vil nå øyene på fredagen, og

Nyheter

Skal skryte av Mogán i Berlin

Bystyret i Mogán skal promotere seg selv på den internasjonale turistmessen i Berlin som starter i dag, og man har spesielt fokus på den nyoppussede promenaden fra Marañuelas til Anfi.

Nyheter

15 døde av influensa

I går meldte Canarias7 at 15 mennesker var døde som et resultat av influensa på Kanariøyene. Bare 4 av disse skal ha vært vaksinert. Det er temperaturfallet den siste uken