Reis i dag – ferie på avbetaling

Reis i dag – ferie på avbetaling

0 Shares
Inneholder annonselenke

Det er mange som kunne tenke seg noen varme dager nå som vinterhalvåret for alvor har plantet sitt fotavtrykk over Norge, og Kanariøyene er absolutt et godt valg i så måte. Med temperaturer på over 20 grader er det ingen tvil om at det kan være god medisin for en frossen nordmann å ta noen uker der nå. Drømmen er nærmere enn hva du skulle tro, for du er bare en liten flyreise unna!

Slå til når prisene er gode

Utenom sesongen kan det være gode priser å hente på både fly og hotell så hvis du er litt aktiv i letearbeidet kan du faktisk ende opp med å oppleve noen luksusuker til en nokså billig penge. Nå er det imidlertid slik at ikke alle har en kontantreserve å bruke til dette i disse tider, men finansieringsmulighetene er mange.  Det er flere som velger å betale reiser på avbetaling og som sagt: hvis du reiser nå behøver faktisk ikke ferieturen å bli så veldig kostbar heller. Et slikt forbrukslån kan du skaffe deg hos Forbrukslån.com.

Strender sørkysten Gran Canaria

En herlig badeferie på vakre strender kan være like om hjørnet!

Gode tilbud eksisterer for at vi skal kunne slå til på dem og det er derfor viktig at du har muligheten til å handle når du har sjansen til det.

Det er mye spennende å ta seg til på Kanariøyene på denne tiden av året og hvorfor ikke slå til med en pilegrimsvandring? Det er ikke alle som assosierer dette med Kanariøyene, men du vil garantert få en flott opplevelse hvis du prøver dette og det er mange skandinaver som har gjort dette tidligere.  Foretrekker du noen rolige dager med koselige restaurantbesøk og spaserturer langs stranden er dette også en mulighet som du garantert vil sette pris på.

Husk kredittkortet

Det er også smart å huske å ta med kredittkortet når man skal reise til utlandet og å bruke det aktivt. Dette skal man gjøre uansett når man er på reise og bruken av et slikt kort fungerer som en sikkerhetsventil for din personlige bankkonto. Et kredittkort sikrer deg på mange måter og deriblant mot svindel og konkurser.

Hvis kortet ditt blir belastet for mye gjennom for eksempel et svindelforsøk vil det nemlig ikke være din egen konto som tappes men kredittkortkontoen din, og i tilfeller som dette vil du ikke være ansvarlig for tapet. Normalt sett vil dette også ordne seg når man bruker et vanlig bankkort, men du slipper mye arbeid i tillegg til at du unngår å miste dine egne penger.

Man holder også en god oversikt hva man har brukt penger til ettersom man får dette på en spesifisert faktura i ettertid. Du kan lese mer om dette her.

Da gjenstår det bare å ønske deg god tur til Kanariøyene og vi hååer at du får nyte noen deilige og avslappende dager i varmen.

Kommentarfelt
0 Shares